Search

Biljartclub viert kampioenen

het bestuur met de winnaars van elke reeks (copyright foto Els Deleu)

Bij de Biljartclub De Tramstatie werden op zondag 16 juli de kampioenen gevierd. De biljartclub ontstond in 2005 in het café De Tramstatie in Rollegem en verhuisde mee met zaakvoerder Matthieu Mistiaen naar het café Palace in het centrum van Rollegem. Er waren het afgelopen jaar 28 leden.

Er wordt biljart gespeeld in twee reeksen. In Reeks A won Ken Panken uit Zaventem voor de vierde keer. Hij haalde 129 punten. Benny Vermeulen uit Zwevegem werd tweede met 122 en Rino Van Lokeren uit Geluwe derde met 116 punten. De rode lantaarn was voor Gregory Soens uit Rollegem. Volgend seizoen biljarten de drie laatsten van reeks A in reeks B.

De drie eersten van reeks B mogen volgend seizoen in reeks A biljarten.

De winnaar van reeks B was Wim Nottebaere uit Rollegem. Het was het eerste jaar dat hij deelnam en hij haalde meteen al 130 punten. De tweede was Sammy Vanneste uit Moorsele  en de derde Philippe Delannoy uit Bellegem. Beiden haalden 127 punten. In reeks B was de rode lantaarn voor Kris Demeulemeester uit Rollegem.

De prijzen werden uitgereikt door de schepen van Sport Wouter Allijns.

Het bestuur van de biljartclub bestaat uit voorzitter Matthieu Mistiaen uit Aalbeke, zijn mama Jenny Dierick uit Rollegem die de financiën bijhoudt, Wiliam Demets uit Rollegem en Willy Diagre uit Aalbeke die zorgen voor het in orde brengen van de biljarten en Philippe Delannoy uit Bellegem die de speeldagen aankondigt en de uitslagen bijhoudt.  

Iedereen werd tijdens die kampioenenviering nog eens bedankt, ook de bakker en de slager die voor brood en beleg zorgen.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.