Benjamin Verkoopt heeft nu een fysiek kantoor in het centrum van Dadizele

copyright foto Els Deleu

“Eigenlijk werkte ik altijd al in de immobiliënsector”, begint zaakvoerder Benjamin Bonny (31). Benjamin is afkomstig van Beselare en woont met zijn vrouw Lies Goderis, die als apotheker werkt,  en hun dochtertje Odette (6 weken) in Dadizele. Hij studeerde Handelswetenschappen met specialisatie Ondernemerschap in Brussel.

In zijn vrije tijd is Benjamin sommelier. Hij is lid van de Vlaamse Vereniging van Sommeliers en doet maandelijks een tasting. “Soms ga ik ook eens lopen, maar de tijd hiervoor is beperkt.”

Immobiliën

Benjamin begon met beleggingsvastgoed waar hij vooral hotelkamers en appartementen aan de kust verkocht. Dan ging hij over naar klassiek vastgoed. Hij werkte in kantoren in Menen en Ieper en later nog in Heule.

“Mijn nonkel die al 30 jaar een immokantoor runt in Aalst had me aanbevolen om alles eerst goed aan te leren en niet voor mijn 30ste te starten met een eigen kantoor. Ik heb deze raad meegenomen en ben niet impulsief gestart. Het is geen gemakkelijke markt en er is veel concurrentie. Je hebt maturiteit en ervaring nodig om er te staan. Op mijn 30ste ben ik na 10 jaar ervaring in de sector begonnen met een kantoor in mijn tuin. We werken ondertussen met een team van vier mensen. Er was voor klanten wel nood aan een fysiek en zichtbaar kantoor met vaste openingsuren. Dat vonden we op de Plaats in Dadizele. Dadizele is één van de weinige gemeenten waar er nog geen immokantooor was. “Nu zitten we op een heel herkenbare plaats in het centrum van Dadizele, waar mensen duidelijk de foto’s kunnen zien en waar vroeger ook nog een immokantoor geweest is.”

Het kantoor op de Plaats 4 in Dadizele is van maandag tot zaterdag open van 9.30 tot 12 uur en op maandag, dinsdag en donderdag van 14 tot 17.30 uur. “De andere momenten zijn we open op afspraak.”

Benjamin werkt met een team dat bestaat uit An-Tara Gaeremynck uit Deerlijk, Leonie Beun uit Menen en Maxim Vanhalewyn uit Moen. “We doen allemaal een beetje onze regio, en zijn nog op zoek naar een makelaar uit de regio Roeselare.”

Er heerst bij Benjamin Verkoopt een losse sfeer. “Ook met de kantoornaam wilden we een persoonlijk gevoel creëren. We zijn niet één van de zovele, we vinden het persoonlijke belangrijk. Ook in het interieur voel je dat. Het is warm in de passende herkenbare kleuren.”

“We verkopen alles van residentieel vastgoed, vooral in de ruime regio Zuid-West-Vlaanderen, op de as Ieper-Waregem en de as Menen-Roeselare.

Opening op zaterdag 30 april

Op zaterdag 30 april opent het kantoor met van 14 tot 18 uur hapjes en drankjes. “De hapjes worden verzorgd door onze buren van de Historic, want lokaal vinden we belangrijk!”

www.benjaminverkoopt.be

Wie wenst te kopen of te verkopen kan contact opnemen met

info@benjaminverkoopt.be

0494 67 59 96

error: De inhoud is beschermd!