Search

Bellegem zet weer zijn beste culinaire beentje voor

copyright foto Els Deleu

UNIZO Bellegem pakt op zondag 25 september tijdens Bellegem kermis weer uit met Bellegem Culinair.

Ook deze vijfde editie belooft opnieuw een succes te worden.

Enkele handelaars uit Bellegem en Rollegem organiseren weer een evenement waarbij de deelnemers ter plaatse een gerecht klaarmaken. De bezoekers hoeven enkel maar te proeven.

Van aperitief tot en met dessert en koffie wordt aangeboden aan de prijs van 25 euro per persoon. Kinderen onder de 12 jaar betalen 15 euro.

Dirk Dupont uit Bellegem van Dupont Professional Food Equipment in Zwevegem zorgt voor de machines, uitrusting en koffie.

Wijnhandel Amphora uit Bellegem schenkt het aperitief.

Twee voorgerechten met vis worden aangeboden door Vishandel Dubrul uit Rollegem.

Slagerij Wils uit Bellegem zorgt voor het hoofdgerecht dat aangevuld wordt met frietjes van Frituur en Eethuis ’t Stroatje. Patisserie Vandeweghe zorgt dan weer voor het dessert.

Alles vindt plaats op de straat in het centrum van Bellegem, dat voor de gelegenheid afgesloten wordt. Bij regenweer wordt er uitgeweken.

Vooraf inschrijven kan door een mailtje te sturen met het aantal personen (volwassenen en kinderen) naar sabined.unizo@telenet.be of naar koenvertriest@hotmail.com en 25 euro per volwassene en 15 euro per kind over te schrijven op BE54 2850 5212 4997 op naam van UNIZO Bellegem.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.