Ballen en een busje voor G-voetbal

copyright foto Els Deleu

De jongeren van G-voetbal Kortrijk spelen op zondag 13 november om 10 uur een match tegen de jongeren van G-voetbal Club Brugge. Ze zijn er helemaal klaar voor. De Kortrijkse jongeren kregen bij het begin van het seizoen een serie voetballen en onlangs werd ook een busje in ontvangst genomen.

Op de foto zien we de voetballers van G-voetbal Kortrijk met Pieterjan Veys, oprichter van Tifogroup. Pieterjan, die in Merelbeke woont maar afkomstig is uit Waregem schonk met zijn softwarebedrijf Tifogroup uit Oostende een aantal voetballen aan G-voetbal Kortrijk.

“We zijn met Tifogroup professioneel met voetbal bezig en bieden met Tifogame een online pronositiekplatform aan voor nationaal en internationaal voetbal. Uit sympathie voor de G-sport bieden we ballen aan aan de voetballers van G-voetbal Kortrijk.”

Van TWS Projects en de partners kreeg G-voetbal Kortrijk onlangs ook een busje voor het vervoer van en naar de trainingen en wedstrijden. “Dit is een grote meerwaarde voor jongeren van ouders die weinig of geen vervoermogelijkheden hebben”, aldus Dave Vanhoutte van G-voetbal Kortrijk.

Op zondag 13 november is er op het kunstgrasveld van Sportcentrum De Lange Munte aan de Bad Godesberglaan in Kortrijk om 10 uur een voetbalmatch waar G-Voetbal Kortrijk de G-voetbalploeg van Club Brugge ontmoet. De wedstrijdbal wordt geschonken door Sanitair Thomas Verrue uit Rollegem. De aftrap wordt gegeven door Egbert Lachaert en Elisabeth Meuleman.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.