Search

Alle beetjes helpen

copyright foto Els Deleu

Onder de noemer ‘alle beetjes helpen’ organiseerde AD Delhaize uit Bellegem een actie waarmee 5.000 euro verdeeld werd onder enkele lokale verenigingen uit Bellegem en Rollegem.

“Per 20 euro die de klanten in de winkel spendeerden, kregen ze een jeton – die stond voor ‘een beetje’. Deze konden ze in de koker van hun vereniging/organisatie naar keuze deponeren”, vertelt Mathieu Demeyer, zaakvoerder van AD Delhaize Bellegem. Hij organiseerde ook een dergelijke actie in zijn winkel in Zwevegem.

De 5.000 euro werd proportioneel met het aantal jetons in de koker verdeeld onder de verenigingen en organisaties die aan de actie deelnamen.

Op dinsdag 14 november konden de vertegenwoordigers van de verenigingen/organisaties hun cheque komen ophalen.

Het grootste bedrag, nl. 1.821,61 euro ging naar De Kindervriend in Rollegem. Het geld zal – eens het nodige bedrag binnen is – gebruikt worden voor het herstel van het zwembad. In het artikel hieronder vind je meer over dat zwembad:

Verder ging er 1104,97 euro naar Chiro ’t Stratje uit Bellegem, 951,98 euro naar voetbalclub White Star Bellegem, 371,86 euro naar KLJ Bellegem, 328,09 euro naar de Muziekvereniging Bellegem, 220,39 euro naar minivoetbalclub WDP Rollegem en 201,10 euro naar wielerclub KSV Bellegem.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.