Search

Afspraak

Als u een afspraak wenst te maken, kiest u eerst een service.
U kan scrollen om de verschillende services te zien. Als u een interview wenst, doe ik dit live. Interviews in het buitenland kunnen uiteraard via videogesprek. Gelieve dit dan via mail naar elsdeleu@gmail.com te melden. 

Kan u de zaterdagen en zondagen enkel kiezen voor activiteiten die enkel op die momenten kunnen (vb. kampioenenviering, jubileum, huwelijk, verkiezing, foto op een babyborrel of een ander feest, buurtbijeenkomst, of als u enkel beschikbaar bent in het weekend…) en niet voor een gewoon interview dat eventueel ook op een ander moment zou kunnen. De weekenddagen zijn immers heel druk met activiteiten en het zou jammer zijn deze niet te halen. Mocht u een feest of viering of een uitreiking hebben op een weekenddag, en u kan niet meer reserveren via deze site, gelieve me dan een mailtje te sturen met daarop de tijd wanneer jullie aanwezig zijn of op te bellen op 0485 407 432. Dan probeer ik het er in te passen. Ik probeer dan een ‘puzzel’ te maken volgens de plaatsen waar ik allemaal moet zijn.


Er zijn op weekenddagen momenten geblokkeerd die gereserveerd worden voor huwelijken en jubilea, maar mocht er op een bepaald moment toch iets vrijkomen, dan kan ik bekijken of ik er eventueel toch geraak.

Scroll verder naar de kalender om een datum en een tijdstip aan te duiden.
Scroll vervolgens om uw gegevens in te vullen en klik op ‘reserveren’.

We ondervonden dat momenteel boekingen enkel lukken als je ALLE gegevens invult. Waar er vrijblijvende informatie gevraagd wordt, kan je eventueel gewoon een kruisje zetten.

Als u een bevestiging of een bijgewerkte reservering krijgt, is de reservatie in orde.

Indien een afspraak gemaakt werd voor iets wat wij niet relevant inschatten om te brengen op onze website, wordt u hiervan verwittigd en wordt de afspraak geannuleerd. Ook afspraken die gemaakt worden over iets waar vooraf al een kant-en-klaar persbericht over rondgestuurd werd, annuleren wij.  

Als een foto en interview door ons genomen werd, wordt het artikel dat op StreekgenoOt geplaatst werd, gedeeld op sociale media. Zo heeft u een breed bereik. De link naar een artikel mag gedeeld worden, foto’s of teksten mogen niet gebruikt worden, tot deze besteld en betaald werden. Als foto’s besteld worden én betaald zijn, krijgt u deze in een hoge resolutie, dus beter van kwaliteit dan deze die u vindt op deze site.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.