Afspraak

Als u een afspraak wenst te maken, kiest u eerst een service.
U kan scrollen om de verschillende services te zien. Als u een interview wenst, doe ik dit het liefst live. Interviews in het buitenland kunnen uiteraard via videogesprek. 

Kan u de zaterdagen en zondagen enkel kiezen voor activiteiten die enkel op die momenten kunnen (vb. kampioenenviering, jubileum, huwelijk, verkiezing, foto op een babyborrel of een ander feest, buurtbijeenkomst, of als u enkel beschikbaar bent in het weekend…) en niet voor een gewoon interview dat eventueel ook op een ander moment zou kunnen?

Voor activiteiten op vrijdag en zaterdag waarvoor het niet lukt om een afspraak te maken via deze weg, kan u me bellen op 0485 407 432. Er zijn immers op die dagen momenten geblokkeerd die gereserveerd worden voor huwelijken, maar mocht er op een bepaald moment toch iets vrijkomen, dan kan ik bekijken of ik er eventueel toch geraak.

Scroll verder naar de kalender om een datum en een tijdstip aan te duiden.
Scroll vervolgens om uw gegevens in te vullen en klik op ‘reserveren’.

We ondervonden dat momenteel boekingen enkel lukken als je ALLE gegevens invult. Waar er vrijblijvende informatie gevraagd wordt, kan je eventueel gewoon een kruisje zetten.

Als u een bevestiging of een bijgewerkte reservering krijgt, is de reservatie in orde.

Indien een afspraak gemaakt werd voor iets wat wij niet relevant inschatten om te brengen op onze website, wordt u hiervan verwittigd en wordt de afspraak geannuleerd. Ook afspraken die gemaakt worden over iets waar vooraf al een kant-en-klaar persbericht over rondgestuurd werd, annuleren wij.  

Als een foto en interview door ons genomen werd, wordt het artikel dat op StreekgenoOt gedeeld werd gedeeld op sociale media. Zo heeft u een breed bereik. De link naar een artikel mag gedeeld worden, foto’s of teksten mogen niet gebruikt worden, tot deze besteld en betaald werden. Als foto’s besteld worden én betaald zijn, krijgt u deze in een hoge resolutie, dus beter van kwaliteit dan deze die u vindt op deze site.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen